onsdag, juli 06, 2011

Landat

Ja vi landade väl för några dagar sedan ;) men det har varit några hektiska dagar hittills med 4:e juli firande och allt annat runt omkring. Omställningen har gått ganska bra, har hjälpt storebrorsan med att ta bort all färg på verandan fram, nu håller den på att torka. När den har torkat klart så ska vi köpa färg och börja måla... bara ner och krypa runt på knäna :P har även trimmat gräset och hjälpt till att installera lite el till ena skjulet på baksidan. Någon dag denna vecka så ska vi även dra ut en nätverkskabel till datorn jag har där ute så man kan surfa ordentligt, dra in en koppling från luftkonditioneringen till det rummet.

I helgen åkte vi upp till Marrysville (osäker på stavningen) för att gå på en factory outlet och passade på att handla en del saker. Själv skaffade jag lite nya strumpor och t-shirts som jag kände att jag behövde. Här i USA har dom ju lite andra storlekar som inte riktigt finns hemma i Sverige, iaf inte i butiker man kan gå och prova kläderna. T.ex XL Tall finns på Eddie Bauer (bra märke) men har inte hittat någon motsvarighet till det i Sverige, det är för folk som är lite större men inte överviktig och lång så dom går lite längre ner på kroppen istället för att man får en magtröja, eller ett nattlinne för en tjockis som måste rulla fram liksom.

Efter att vi varit på detta factory outlet så stack vi till brorsans frus pappa för att käka middag med honom och hans tjej. Det bjöds på torsk i dillsås med en massa gott till. När vi åker i bilen därifrån så säger plötsligt brorsonen "If you want to marry a girl you have to do what she says" utan att vi ens snackar om något sådant, alla brister ut i skratt för det var så klockrent, bara sådär out of the blue liksom :)

Snart kommer brorsan hem från jobbet och då ska vi nog fixa mer med huset. Men innan det ska jag försöka hinna med att skriva ett litet program till en distanskurs som jag nästan är klar med :)

1 kommentar:

JM sa...

Lolol, de utnyttjar dig för billig arbetskraft! :P

Hur gick flyget btw?