lördag, januari 24, 2009

Se upp i backen 1000 hål i nacken

Nu har man kommit hit, hunnit installera sig, fixat skiduthyringen (för dom andra) själv har man ju fixat en egen bräda, ny hjälm, nya brillor, (dessvärre) sina gamla boots. Vi hann tyvärr inte fixa vårat skidpass då en djävla grupp av utländska turister skulle fixa någon gruppbokning 1 minut kvar till stängning så vi fick inga skidpass idag men det första vi gör imorgon är våra skipass ;)

Första kvällen blev det tacos till middag smarrigt värre, vi får se vad det blir för middag imorgon. Hoppas det blir bra väder nu denna vecka då det var lite dåligt väder på vägen upp. Men beräknas 1-2 decimeter under det kommande dygnet så det lär nog bli en hel del puderåkning imorgon. Ska även försöka få några snygga bilder på när jag åker, då ska polaren ta med sig sin systemkamera upp så kommer vi ta några riktigt fina bilder på oss när vi åker.

Nä *gäsp* dags att kila i säng, ska bara raka mig först, har ju läst att det inte är så bra att raka sig på morgonen och sedan dra ut i backen nyrakad för då har man inte så mycket fett kvar på huden. Jaja om ett par timmar är det jag som skriker se upp i backen 1000 hål i nacken innan jag åker :D

Inga kommentarer: