tisdag, januari 12, 2010

I väntan

Då sitter man här och väntar på att tiden ska gå, varför undrar ni? Jo det är nämligen så att jag fortfarande inte har kunnat packa upp alla mina saker och flytta in ordentligt, just nu har jag alla mina köksredskap i flyttkartonger på mitt rum. Det hela kan ju te sig en aningen konstigt men som jag skrev i förra inlägget så är det på grund av att hyresgästen i rummet intill mitt inte har varit så värst hygienisk av sig då han bott här.

Varför jag säger bott är för att det inte finns något vettigt kvar att använda, det ser mest ut som att han har lämnat allt i all hast och bara stuckit. Alla skåpen i köket är tomma och den disk som finns är den som ligger i diskhon eller runtomkring den vilket i sig är djävligt snuskigt. Nedan ser ni en perfekt bild av hur det hela ser ut (observera att det har sett ut så sen jag flyttade in har inte rört något för att en städfirma ska komma och städa imorgon.)
Även toaletten såg ju väldigt "fräsch" ut när vi kom...
Vi stålsatte oss och tvättade i alla fall rent själva toalettstolen och handfatet så man kunde göra sina behov. Resten lät vi vara tills det blev måndag och jag kunde gå och klaga lite på min hyresvärd.

Sedan fungerade ju inte lamporna i taket någe vidare bra, lampan i farstun blinkar som om det vore en stroboskop lampa och lampan i mitt rum fungerar inte heller, vilket även lampan i den övre hallen inte heller gör. Men förhoppningsvis så löser det sig imorgon med både städning samt nya lampor.

Nu ska jag väl lira lite xbox360 för att få tankarna på annat ett tag ;)

Inga kommentarer: