söndag, juli 19, 2009

Söndag

En härlig dag, det börjar med solsken och att man vaknar upp och inte känner av någon baksmälla, det är det bästa. Ja det blev lite drickande igår, vi fick faktiskt i lite alkohol i barnflickan ;) Hon mådde toppen sedan gjorde vi Hot Love... det är alltså en dessert som heter så men ganska roligt namn kan lätt bli många feltolkningar om motparten inte vet vad man pratar om hehe. För att göra Hot Love (och då menar jag efterrätten) så behöver man hallon, alkohol som man kan tända eld på och vaniljglass.

Följande görs för att framställa efterrätten: Använd en stavmixer eller annan typ av mixer för att mixa hallonen (valfri mängd) till en mer såsliknande karaktär, såsen värmer man sedan upp i en kastrull (eller för latmaskar i en micro), sedan häller man på lite av alkoholen och tuttar på (flamberar) på våran flaska stod det att man inte skulle göra det men det sket vi i för elden dog ut så småningom. Glassen skopar man upp i en lagom stor skål (så mycket man vill ha) och sedan häller man över hallonsåsen och äter. Sjukt gott! Bon Appétit!

Nä nu ska jag klä på mig och så ska vi åka in till Seattle, först ska vi gå på ett rock museum där byggnaden är formad som Jimmy Hendrix trasiga guitarr, måste plåta det och se om det verkligen stämmer ;) Nåja vi hörs och ses.

Arevouir!

Inga kommentarer: